SJ11 Aktiv

Kamera e veprimit Wi-Fi e papërshkueshme nga uji me ekran të dyfishtë

154° FOV

154° FOV

Gyro Stabilizimi me gjashtë boshte

Gyro me gjashtë boshte
Stabilizimi

2.4G/5G WiF me bandë të dyfishtë

2.4G/5G
WiF me bandë të dyfishtë

Trupi i papërshkueshëm nga uji

Trupi
I papërshkueshëm nga uji

Rezolucioni 4K

4K/30 FPS

Video

Video

Transmetim direkt

Jetoni

Ekran me prekje 2,33" LCD i përparmë 1,3".

Ekran me prekje 2,33″
LCD i përparmë 1,3 inç

HindSight

HindSight

Webkamera

Webkamera

Wi-Fi me ekran të dyfishtë

Wi-Fi 5 GHz dhe Wi-Fi me ekran të dyfishtë 2,4 GHz

SJ11 WIFI AKTIVE

Video 4K 30 FPS Ultra HD

Sensori Sony ka një rezolucion me cilësi të lartë 4K 30 FPS, duke e bërë cilësinë e figurës më të detajuar dhe realiste.

Ekran i dyfishtë i përparmë dhe i pasëm

Ekran i dyfishtë i përparmë dhe i pasëm

Ekrani kryesor me prekje 2,33" me definicion të lartë, ngjyra realiste, i lehtë për t'u përdorur. Me një ekran dytësor 1,3 inç, mund të shmangni përbërjen e dobët për shkak të shkrepjeve të verbëra kur bëni selfie.

Transmetim direkt

Kamera e veprimit SJCAM SJ11 Active ka një veçori të transmetimit të drejtpërdrejtë, duke e kthyer kamerën në një platformë transmetimi personal. Me një trokitje të shpejtë, mund ta lidhni kamerën me pajisje të tjera ose media sociale, duke mundësuar transmetimin e drejtpërdrejtë të menjëhershëm.

Transmetim direkt

Trupi 5 m I papërshkueshëm nga uji

Pesë metra i papërshkueshëm nga uji pa kasë. Ju mund të shijoni xhirimet e momenteve të mrekullueshme të surfimit, snorkelimit, parqeve ujore dhe sporteve të tjera ujore.

Trupi 5 m i papërshkueshëm nga uji

30m I papërshkueshëm nga uji me këllëf

Duke veshur një kasë të veçantë të papërshkueshëm nga uji, ju mund të punoni nën ujë për regjistrim video me shumë skena. Strehimi i fortë mund të përballojë presionin prej 30 metrash uji, duke lejuar që krijimi i ujit të thellë të vazhdojë.

këllëf i papërshkueshëm nga uji i kamerës së veprimit

Këndi ultra i gjerë

Kënd më i madh, perspektivë më e gjerë. Bëni një fotografi me kënd më të madh se sa mund ta imagjinoni dhe përfshini sa më shumë që të jetë e mundur nga ajo që mund të shihni.

Këndi ultra i gjerë
përdorime të shumta

Një aparat fotografik me shumë përdorime

Ai supozon më shumë se dhjetë mënyra fotografimi,
dhe luan mënyra të ndryshme për të përmbushur të shtënat
nevojat e skenave të ndryshme.

Webkamera

Mund të kthehet në një kamerë në internet dhe të lidhet me kompjuterin tuaj, duke u bërë menjëherë një vegël zyre.

Webkamera

Mbështet telekomandën

Wireless arrin kontrollin e kamerës në distancë.
Teknologji Wi-Fi duke përdorur një aplikacion celular ose telekomandë SJCAM
byzylyk, që ju ndihmon të zhbllokoni më shumë pozicione gjuajtjeje.

Mbështet telekomandën

Specifikimet

Kamera

Regjistrimi standard

4K 30FPS2K 60/30FPS720P 30/60/120FPS1080P 30/60/120FPS

Modaliteti i videos

Modaliteti normal, Me kalim kohe, Video e ngadaltë, Foto video+, Modaliteti i makinës, Video me xhirim, Zbulimi i lëvizjes

Rezolucioni i fotografisë

2M/3M/5M/8M/10M/
12M/14M/16M/20M

Modaliteti i fotografisë

Qitje e vetme
Të shtënat e vazhdueshme
Të shtënat me kohë
Qitje me intervale

Stabilizimi

Imazhi i xhiroskopit me gjashtë boshte
stabilizimi

Balanci i bardhe

Auto / Drita e Ditës /
Me re / Tungsten /
Fluoreshente / Nën ujë-
ter mode

Zmadhimi dixhital

/

Formati i videos

MP4

FOV

154° me shtrembërim
korrigjim

Kodimi i videos

H.264/H.265

Kompensimi i ekspozimit

“+-2.0 ~ -0.3

Formati i fotos

JPG


Bateria

Lloji

Li-jon

Tensioni

3.8 V

Kapaciteti

1300 mAh

Jetëgjatësia e baterisë

100 minuta për regjistrim
në 4K/30fps

Energjisë

4.56 Wh

Porta e karikimit

Lloji-C


Gjeneral

Karakteristika te tjera

Webkamera, transmetim i drejtpërdrejtë

Pesha

370 g

Dimensionet

62,5 x 41 x 28,8 mm

I papërshkueshëm nga uji

30m i papërshkueshëm nga uji me kuti