Sa kushton një aparat fotografik për trupin?

Kamerat e veshura me trup luajnë një rol jetik në epokën e sotme, ku shkalla e krimit është rritur në masë të madhe. Këto kamera ndihmojnë në sigurimin e provave dhe këto pajisje të vogla të dobishme mbajnë një rekord të plotë transparence kur oficerët e policisë përgatisin një raport. Ata nuk anashkalojnë asgjë dhe dorëzojnë të gjithë regjistrimin për të ndaluar krimin. Për fat të mirë, a kamera e trupit është syri i policisë dhe një nga pajisjet më të mira të vëzhgimit sot.

Kamera e veshur me trup

Çfarë janë kamerat e trupit?

Kamerat e trupit janë kamera të veshura me trup që kapin skenat e provave nga agjencitë e zbatimit të ligjit. Sigurisht, policia është departamenti që përdor kamerat e veshura me trup për të kontrolluar veprimet e paligjshme. Zakonisht, oficerët e policisë i mbajnë këto kamera në helmeta dhe i vendosin në uniformat që mbeten të fshehura nga syri i fajtorit. 

Policia mbetet aktive 24/7 dhe në rast se nuk është aktive, kamerat e saj të veshura ofrojnë regjistrime vizuale që përfshijnë pamjet audio dhe video të skenave të krimit. Në të vërtetë, ai përmirëson transparencën dhe performancën e policisë në të njëjtën kohë.

Sa kushton një aparat fotografik për trupin?

Kostoja ka qenë gjithmonë një shqetësim kryesor i përdoruesve, pasi këto kamera mbeten në duart e punonjësve të policisë, ndaj nuk shqetësohen me çmimin. Megjithatë, këto kamera kanë varg çmimesh të ndryshme, në varësi të buxhetit tuaj. Gama e çmimeve fillon nga $150 në $500 dhe më shumë.

Sa kushton një aparat fotografik për trupin

Nëse dëshironi të blini një aparat fotografik trupor të nivelit të lartë, duhet të shikoni fillimisht buxhetin tuaj. Buxheti luan një rol thelbësor në blerjen e një aparati fotografik dhe madje edhe për çdo mall. Prandaj, një përdorues gjithmonë dëshiron një pajisje me performancë të lartë për kamerat e veshura me trup të ndritshëm me një çmim të arsyeshëm. Ju duhet të kërkoni për të rrëmbyer pajisjen më të mirë të kapjes nëse jeni të orientuar drejt buxhetit. Mund ta keni kamerën tuaj nën $150; kjo është koha më e mirë për të përfituar Oferta e Krishtlindjeve.

Për më tepër, një pajisje cilësore me specifika të jashtëzakonshme fillon nga mbi $200. Mund të përdorni kamera trupore me buxhet më të lartë dhe të veshur nëse nuk keni probleme me buxhetin.

A ia vlejnë koston kamerat e trupit?

Nëse jeni duke kërkuar për kamerat më të mira dhe keni kontrolluar plotësisht çmimet, duhet të keni parasysh vlerën dhe vlerën e një kamere të veshur me trup. Duhet të siguroheni që kamera plotëson vlerën dhe veçoritë që dëshironi të keni. 

Nëse krahasoni çmimet e kamerave të ndryshme, shikoni çmimin dhe kaloni nëpër specifikat për të parë nëse ato plotësojnë kërkesat tuaja. Një aparat fotografik i veshur me trup mund të plotësojë kërkesat tuaja nëse ofron këto veçori me një çmim të arsyeshëm.

Rezultatet 4K

Gjëja e parë dhe më e rëndësishmja janë rezultatet me cilësi të lartë. Nëse kamera juaj e veshur me trup ofron rezultate 4K, ia vlen kostoja. Nëse e gjeni këtë veçori në kamerën tuaj, blini së shpejti.

Dritë LED

Drita LED është një tjetër veçori që përmirëson vlerën e një kamere. Nëse e gjeni këtë veçori klasike me çmim të arsyeshëm, përdorni atë dhe shijoni dritat LED me definicion të lartë.

Vizioni i natës me rreze infra të kuqe

Shumë oficerë policie përballen me sfida gjatë regjistrimit të videove të natës. Është interesante se nëse kamera juaj e veshur ka veçori infra të kuqe, nuk duhet ta vononi blerjen. Ai plotëson vlerën e kamerave të tilla dhe ju lejon të kapni pamje të qarta në dritë të ulët.

Ndjekja GPS

Nuk ka asnjë shans për të anashkaluar gjurmimin GPS për të përmbushur cilësinë dhe vlerën. Një oficer policie nuk mund të blejë një aparat fotografik pa një gjurmë GPS, kështu që ajo duhet të jetë aty jo vetëm për të përmirësuar vlerën e kamerës, por edhe për të përmbushur qëllimin e një kamere trupore.

Ekran me prekje 2.0″

Ekrani me prekje është gjithashtu një veçori mahnitëse që përmirëson vlerën e një kamere të trupit. Është një veçori që duhet të jetë e pranishme në të gjitha kamerat e trupit, dhe të kesh këtë veçori ia vlen gjithmonë koston.

Kënd super i gjerë

Nuk ka asnjë shans për të harruar veçorinë me kënd super të gjerë në kamerat e veprimit dhe të trupit. Nëse kamera juaj e veshur nga trupi ofron një kënd super të gjerë 135°, atëherë ajo plotëson vlerën dhe sigurohuni që ta blini menjëherë një vegël të tillë, pasi kjo veçori ia vlen koston.

Bateri e qëndrueshme

Koha e baterisë është një tjetër veçori e mrekullueshme që luan një rol në përmirësimin e vlerës së një aparati fotografik. Nëse kamera juaj e veshur me trup ofron një bateri të qëndrueshme, duhet ta blini një pajisje të tillë sa më shpejt që të jetë e mundur.

I papërshkueshëm nga uji

I papërshkueshëm nga uji është një tjetër përfitim që e bën një aparat fotografik të trupit më të mirën, veçanërisht kur diskutohet për një aparat fotografik të veshur nga trupi. Nëse e gjeni këtë veçori në një aparat fotografik me çmim të arsyeshëm, përdorni atë me besim.

A janë të shtrenjta kamerat e trupit për policinë?

Policia është departamenti i interesuar sa herë që flasim për kamerat e trupit të veshur. Prandaj, vlerësimi i çmimit dhe kostos është i një rëndësie të madhe për policinë. Në përgjithësi, këto kamera nuk janë të shtrenjta për policinë, pasi ato mund t'i blejnë lehtësisht nga dyqanet. Mbi të gjitha, agjencitë e zbatimit të ligjit shpesh sponsorizojnë këto kamera, kështu që ata nuk do të duhet të shqetësohen për çmimet.

Kamera e trupit me telekomandë a50 sjcam

A është e ligjshme që civilët të mbajnë kamera trupi?

Kamerat e veshura me trup janë krijuar posaçërisht për policinë, por nuk ka asnjë të keqe nëse civilët i përdorin këto kamera por me leje. Një civil duhet të kërkojë leje nga një palë e tretë përpara se të kap imazhin ose të regjistrojë videon.

Kamera e trupit A50

Cila është kamera më e mirë e trupit për të blerë?

Ka kaq shumë kamera të disponueshme në treg, por seria SJCAM është frymëzuese kur regjistroni pamje të qarta dhe kapni imazhe të adhurueshme. Këtu janë disa nga modelet më të mira SJCAM:

Kamera e trupit SJCAM A50

SJCAM A50 është një prodhim i jashtëzakonshëm kur bëhet fjalë për veçoritë dhe çmimin. Modeli ka një çmim të arsyeshëm dhe ofron një bateri të qëndrueshme, dritë LED, rezultate 4K, vizion nate me rreze infra të kuqe, ekran me prekje 2.0 inç, kodim video dhe shumë të tjera në një paketë të vogël. Është një rekomandim i mirë për adhuruesit e kamerës që të blejnë këtë vegël.

Kamera e trupit SJCAM A50

Kamera e trupit SJCAM A30

SJCAM A30 është një tjetër aparat fotografik trupor i qëndrueshëm që sjell rezultate të shkëlqyera për përdoruesit. A30 ofron një bateri me jetëgjatësi 11-orëshe, dritë LED, rezultate 1080P, vizion nate me infra të kuqe, një ekran me prekje 4,0 inç, lente të veçanta dhe veçori unike të kontrollit të aplikacionit. Ne ua rekomandojmë përdoruesve këtë pajisje klasike.

Kamera e trupit SJCAM A30

Kamera e trupit SJCAM A20

SJCAM A20 është një aparat fotografik i përsosur i trupit me karakteristika të mëdha dhe është një nga pajisjet më të mira. Ky model ofron ndriçim LED, një ekran me prekje 2,33 inç, mbështetje me telekomandë, modalitet makinë, një kartë memorie 128 GB, funksione të ngadalta dhe hidroizolim me një çmim të mirë. Ne e rekomandojmë shumë këtë për blerësit tanë!

KAMERA SJCAM TRUPI A20

konkluzioni

Sipas diskutimit të mësipërm, kamerat e trupit janë kamerat më të mira që policia dhe agjencitë e zbatimit të ligjit përdorin për të kontrolluar shkallën e krimit. Këto kamera kapin pamjet e skenave të krimit me prova dhe luajnë një rol masiv në ndëshkimin e fajtorëve. Lidhur me modelet dhe çmimet më të mira, ne kemi diskutuar disa nga modelet më të mira SJCAM dhe Kamera Trupi SJCAM A20 është zgjedhja më e mirë midis të gjitha modeleve. Bëjeni atë dhe shijoni pamjet e qetë dhe pa gabime me siguri.