Kamera e veprimit me ekran të dyfishtë SJ4000

SJ4000 Ekran i dyfishtë

Kamera e veprimit me ekran të dyfishtë më të përballueshme.

Rezolucioni i lartë 4K/60 FPS

4K / 30 FPS

ekran të dyfishtë

Ekran i dyfishtë

Wifi 2.4 GHz

Wifi 2.4 GHz

Kënd ultra i gjerë

170° Kënd ultra i gjerë

regjistrimi i ciklit

Regjistrimi në qark

16 MP

16 MP

30m i papërshkueshëm nga uji me kuti

30 m i papërshkueshëm nga uji me kasë

uebkamera

Webkamera

4K / 30 FPS

Rezolucioni 4K 30 FPS me definicion të lartë i bën detajet të dukshme dhe riprodhon gjallërisht gjendjen tuaj më të mirë.

Ekran i dyfishtë

Ekranet e dyfishtë LCD ju lejojnë të mos qëlloni verbërisht. Pavarësisht nëse po bëni një foto në grup ose po bëni një selfie në një festë, mund ta përballoni lehtësisht.

Kamera veprimi me dy ekran LCD

Mos kini frikë nga ditët me shi

Me një këllëf të papërshkueshëm nga uji, ai mbështet 30 metra hidroizolim. Mund ta përdorni në ditë me shi, në pishina, parqe ujore, buzë detit dhe skena të tjera.

kamera nënujore për snorkeling

Këndi ultra i gjerë 170°

Këndi ultra i gjerë i shikimit 170° është i rehatshëm dhe i natyrshëm, me super tërheqës.

Kënd shikimi ultra i gjerë 170°

Të shtënat e vazhdueshme,

Kapni me saktësi momentin

Ekrani i dyfishtë SJ4000 ka një funksion të shpejtë të shkrepjes së vazhdueshme që ju lejon të bëni shpejt shumë foto. Ai përdor sensorë dhe algoritme speciale për të kapur momente, të vogla dhe të rëndësishme.

Qitje e vazhdueshme

Bateri e lëvizshme, me kapacitet të lartë

Bateria e lëvizshme 900 mAh mund të zgjasë rreth 90 minuta. Jetë më e gjatë e baterisë dhe krijimi më i lehtë.

jetëgjatësia e baterisë dhe kapaciteti i ruajtjes
uebkamera

Webkamera

Lidheni kompjuterin me USB, bëhet kamera në internet për edukim, mësim, konferenca dhe më shumë në internet.