Kamera e trupit A50

Kamera e fundit e trupit.

Rezolucioni i lartë 4K 30 FPS

4K / 30 FPS

fotografi me kohë

Shtyrje kohe

Ekran me prekje 2.0''

Ekran me prekje 2.0”.

Kënd ultra i gjerë

Këndi i gjerë 135°

30m i papërshkueshëm nga uji me kuti

IP65 I papërshkueshëm nga uji

7.5 orë bateri Jeta me

Bateritë e zëvendësueshme

Bateria e integruar e zëvendësueshme me cilësi të lartë siguron 7,5 orë regjistrim video pa u shqetësuar për jetëgjatësinë e baterisë. Mbështet karikimin gjatë regjistrimit.

Dritë LED

Dritat LED me definicion të lartë që lëshojnë shumë dritë të bardhë dhe veprojnë si ndriçues.

Dritat LED me definicion të lartë, kamera më e mirë e trupit

Vizioni i natës me rreze infra të kuqe

Shikimi i natës zbulon automatikisht kushtet e dritës së ulët dhe aktivizon IR LED për regjistrim të shkëlqyer natën. Ofron pamje të qarta dhe të detajuara edhe në errësirë totale.

vizion nate infra të kuqe

Kërkim për gjurmët GPS

Kamera e trupit A50 mund të regjistrojë video të rrugëve në lëvizje. Aktivizo veçorinë GPS në cilësimet për më shumë detaje të vendndodhjes së videos.

Kërkim për gjurmët GPS

Ekran me prekje 2.0″

Ekrani me prekje 2.0 inç i A50 përmban një ndërfaqe intuitive dhe të thjeshtë operatori. Menutë dhe butonat rregullohen qartë për të minimizuar kompleksitetin dhe bezdi gjatë përdorimit.

Këndi ultra i gjerë 135°

Këndi ultra i gjerë 135° siguron një fushë shikimi më të gjerë për të kapur më shumë skena dhe detaje.

Këndi ultra i gjerë 135°

Modaliteti i makinës

Ju mund ta montoni A50 në makinë duke përdorur filxhanin e thithjes së makinës për të regjistruar udhëtimin tuaj të mrekullueshëm me makinë.

Modaliteti i makinës
Shitet kamera e tipit C

Lloji-C

A20 përdor një ndërfaqe Type-C për shpejtësi të shpejtë transferimi. Ai lejon transferimin e të dhënave me shpejtësi të lartë, gjë që përmirëson efikasitetin e përpunimit.

lp65 I papërshkueshëm nga uji

Kamera e trupit A50 është e papërshkueshme nga uji dhe mund t'i rezistojë kushteve të vështira mjedisore.

lp65 i papërshkueshëm nga uji, mini-kamera më e mirë e trupit

Mbështetje për telekomandën

Përdoruesit mund ta kontrollojnë kamerën duke përdorur telekomandën për të regjistruar, për të bërë fotografi, për të rregulluar këndet, për të luajtur ose për të vendosur në pauzë video dhe më shumë.

Mbështetje për telekomandën

Specifikimet

Model

A50

Formati i fotos

JPG

Modaliteti i videos

Mënyra normale
Regjistrimi në qark
Shtyrje kohe
Modaliteti i makinës
E regjistruar paraprakisht

Rezolucioni i fotografisë

20MP, 16MP, 14MP, 12MP, 10MP, 8MP, 5MP, 3MP

Regjistrimi standard

4K 30 FPS
2K 30 FPS
1080P 30 FPS 
720P 30 FPS
WVGA 30 FPS
VGA 30 FPS

Wi-Fi

2.4 GHz

Ekrani

Ekran me prekje 2.0 inç

Vizioni i Natës

LED + infra të kuqe

FOV

135° me korrigjim të shtrembërimit

Formati i videos

MP4

Kodimi i videos

H.254/H.265

GPS

Telekomandë

Shitet ndaras

Kapaciteti i baterisë

2250 mAh

Mikrofoni i jashtëm

Shitet ndaras

Mikrofoni i integruar

x 1

Modaliteti i fotografisë

Qitje e vetme
Të shtënat e vazhdueshme
Qitje me intervale

Altoparlant i integruar

x 1

Aplikacioni

ZONA SJCAM

Porta USB

Lloji-C

Dimensionet

87×55×24mm

I papërshkueshëm nga uji

IP65