Produktet e kamerave SJCAM

Kush jemi ne?

SJCAM është një ndërmarrje kombëtare e teknologjisë së lartë me famë botërore e angazhuar në kërkimin dhe zhvillimin e pavarur, projektimin, prodhimin dhe shitjet e kamera sportive, me një kapital të regjistruar prej 20,408,163,000 RMB. Marka e saj, SJCAM, është një nga markat më të njohura të kamerave sportive në botë.

Ajo ka qenë pioniere në tregun alternativ të kamerave sportive të nivelit të lartë me një çmim të përballueshëm dhe performancë të shkëlqyer. Ajo ka pushtuar botën, me mbi një milion njësi të shitura që nga lindja e markës. Tregu mbulon 88 vende dhe rajone, me shpërndarës dhe agjentë në të pesë kontinentet. Është një nga markat kryesore të raportuara dhe të rishikuara nga mediat profesionale dhe platformat e mediave sociale.

SJCAM insiston në risi, cilësi dhe shërbim, duke u fokusuar në kamerat sportive me kosto efektive. Përkushtuar për të ofruar një përvojë më të mirë të xhirimit për entuziastët e sporteve në natyrë dhe krijuesit e videove të shkurtra në çiklizëm, peshkim, surfing, ski, hedhje me parashutë, etj. Përpiquni të arrini misionin e markës "le 200 milionë entuziastë të sporteve në natyrë të bëjnë vepra të mira".

Kamera e veprimit Sjcam

Misioni i Korporatës

Lërini 200 milionë tifozë të sporteve në natyrë të bëjnë foto të mira.

Vizioni i Korporatës

Për t'u bërë një nga dy markat kryesore të kamerave sportive në botë.

Vlerat e Korporatës

Përdoruesi së pari, i sinqertë dhe pragmatik, përpiqet për përsosmëri dhe përsosmëri.

Kultura & Mjedisi

Ne jemi tepër të sheshtë, të hapur dhe novatorë. Nuk ka takime të pafundme. Nuk ka procese të gjata. Ne ofrojmë një mjedis miqësor dhe bashkëpunues ku kreativiteti inkurajohet të lulëzojë.

Kamera e veprimit C100+
Mikrofoni i jashtëm SJCAM

Ekipi

SJCAM ka një ekip talentesh! Garat miqësore i lejojnë ata të tregojnë aftësitë e tyre atletike në basketboll, not, badminton dhe më shumë.