SJ4000 Kamera veprimi me buxhet Air

SJ4000 Ajri

Kamera e veprimit me buxhet të fundit

4K/30 FPS

Regjistrim me rezolucion ultra të qartë 4K, detajet janë të dukshme. Ndërsa siguron cilësinë e figurës me definicion të lartë, ajo është e lëmuar dhe nuk ngrin, duke rikthyer çdo moment tronditës.

Ekrani i ekranit 2.0".

Ekrani 2.0 inç, ekrani i qartë dhe teknologjia e lidhjes përmirësojnë cilësinë e figurës për t'u dukur më realiste dhe më e plotë. Ju mund ta luani atë në çdo kohë dhe kudo, dhe ju merrni atë që shihni.

Kamera me ekran me prekje 2.0".

30 metra i papërshkueshëm nga uji me kasë

Kutia e papërshkueshme nga uji i është nënshtruar mijëra testeve të sigurisë hermetike për të siguruar stabilitet. Nuk keni nevojë të shqetësoheni për xhirimet në ditët me shi. Ju lejoni të shijoni surfimin dhe sportet e tjera ujore.

SJ4000 Kamera e veprimit e papërshkueshme nga uji, qëndrueshmëri dhe hidroizolim

Shtyrje kohe

Kapni trajektoren e rrjedhës së kohës, duke paraqitur ndikim të jashtëzakonshëm vizual dhe efekte artistike.

170° Këndi i gjerë

170° me kënd të gjerë, fushë pamjeje më e gjerë.

Kënd i gjerë 170°, Lente me kënd të gjerë me një FOV më të madh

Zmadhimi dixhital 4x

Prekni ekranin për të zmadhuar dhe zvogëluar, duke e bërë fotografimin më të rastësishëm.

Zmadhimi dixhital 4X

Modaliteti i makinës

Ekrani i ndjeshëm me prekje e bën të lehtë për ju që të punoni si një celular. Pika kryesore është se ju mund të shfletoni video dhe foto në kohë reale.

Modaliteti i makinës
Uebkamera ajrore SJ4000

Webkamera

Përballoni lehtësisht edukimin, mësimin, konferencat dhe skenarët e tjerë në internet.

Kontrolli i aplikacionit

Lidheni kamerën me APP-në përmes Wi-Fi dhe kontrolloni kamerën në kohë reale për të përfunduar shkrepjen. Operacioni është i thjeshtë dhe nuk ka nevojë të konsumoni të dhënat SIM të celularit. Ju mund të ndani foto dhe video me njerëz në mbarë botën në platformat personale të komunikimit. Kjo ju lejon të shfaqni bukurinë dhe lumturinë tuaj.

Kontrolli i aplikacionit

Aksesorë të ndryshëm,

instaluar kudo

Kamera mund të vendoset kudo me aksesorë të ndryshëm dhe ka mënyra të shumta fotografimi për të kapur momente të veçanta.

aksesorë të ndryshëm kamerash aksioni