Kamera veprimi FunCam+ për fëmijë

FunCam+

Kamera per femije per djem dhe vajza

1080P 30 FPS

1080P 30 FPS

Ekran 2.4" + 1.3".

Ekran 2.4" + 1.3".

Kornizë qesharake e fotografive

Kornizë qesharake e fotografive

Ngjyra të shumëfishta të personalizueshme

Ngjyra të shumëfishta të personalizueshme

Regjistrimi i ciklit

Regjistrimi i ciklit

Foto me kohë

Foto me kohë

Porta e karikimit të tipit C

Porta e karikimit të tipit C

Kapaciteti i baterisë 650 mAh

Kapaciteti i baterisë 650 mAh

Rezolucioni 1080P Ultra HD

Një videokamerë profesionale për fëmijë që fëmijët meritojnë më shumë.

Kamera më e mirë për fëmijë rezolucion 1080P Ultra HD

Ekran i madh 2.4″

Shikoni paraprakisht ekranin në çdo kohë, kudo

FunCam kamerë portokalli për fëmijë
Kamera për fëmijë Ekran i madh 2.0".
Ekran i madh 2.0".
Ekran i madh 2.0", kamerat më të mira të veprimit për fëmijë
Kamera më e mirë për fëmijë Time-lapse

Fotografi me kohë

Xhironi video fantastike që e bëjnë kohën të fluturojë.

Foto me kohë

Trego foton më të mirë.

kamera më e mirë për fotot me kohë për fëmijë

Webkamera

Kamera e papërshkueshme nga uji për fëmijë mund të futet pak sekonda në një aparat kompjuteri, por edhe fleksibël për të rregulluar orientimin.

kamera video për fëmijë
Kamera për fëmijë FunCam jeshile

Kamera më e mirë për fëmijë

Ngjitëse dixhitale

Ngjitëset dixhitale të kamerës për fëmijë FunCam e bëjnë fotografimin më argëtues.

ngjitëse dixhitale për kamerë vlog për fëmijë

Ngjyra dhe modele të shumta

E disponueshme në një larmi ngjyrash. Le të jetë fëmijëria e fëmijëve plot ngjyra të shkëlqyera.

aparat fotografik dixhital për fëmijë me ngjyra dhe modele të shumta
Kamera dixhitale FunCam për fëmijë

Lodër e shkëlqyeshme për fëmijë - dhurata perfekte për ditëlindje, Krishtlindje, festivale dhe pushime për fëmijët e moshës 3-10 vjeç.

Specifikimet

Rezolucioni i videos

1080P 30 FPS
720P 30 FPS
VGA 30 FPS

Rezolucioni i fotografisë

44MP, 42MP, 36MP, 24MP, 20MP, 16MP, 12MP, 10MP, 8MP, 5MP

Regjistrimi në qark

Joaktiv, 1min, 3min. 5 min. 10 min

Modaliteti i fotografisë

Qitje e vetme
Të shtënat e vazhdueshme
Të shtënat me kohë

Modaliteti i videos

Mënyra normale
Regjistrimi në qark

Përcaktimi i kohës

Cakto datën, orën

Stabilizimi

/

Formati i videos

AVI

Fikja automatike

Joaktiv, 1min, 3min, 5min

Kodimi i videos

MJPEG

Zmadhimi dixhital

/

Formati i fotos

JPG

FOV

60°

Mikrofoni i integruar

x 1

Kompensimi i ekspozimit

Auto

Mikrofoni i jashtëm

/

Balanci i bardhe

Auto/Drita e ditës/Me re/Tungsten/Fluoreshente

Altoparlant i integruar

x 1

Ekrani i pasmë

2.4″

Ekrani i përparmë

1.3″

Bateria Lloji

Li-jon

Kapaciteti

650 mAh

Tensioni

3.7 V

Dimensionet

91,5 X 59,5 X 30,7

Pesha

71 g

Lloji i memories

Mbështetje Micro SD (Mbështetje maksimale 32 GB)