Shitet kamera e trupit polici

Kamerat e trupit

Kamerat e trupit janë zakonisht të vogla, të lehta dhe të qëndrueshme, duke i bërë ato të lehta për t'u mbajtur për periudha të gjata. Ato mund të kenë veçori të ndryshme, duke përfshirë shikimin e natës, zbulimin e lëvizjes dhe gjurmimin e integruar GPS. Disa modele gjithashtu mund të transmetojnë pamje të drejtpërdrejta në një qendër komanduese qendrore ose oficerë të tjerë në terren. Kamerat e trupit SJCAM kanë fituar popullaritet për shkak të përballueshmërisë së tyre dhe performancës mbresëlënëse në krahasim me alternativat më të shtrenjta nga markat e tjera. Ato ofrojnë një zgjidhje me kosto efektive për individët dhe profesionistët që kërkojnë kamera të besueshme të veshur për të dokumentuar aktivitetet e tyre ose për të përmirësuar punën e tyre përmes regjistrimit të videos.