Kamera Sjcam
Kamerat aksionale SJCAM janë pajisje të besueshme dhe të pasura me veçori që u shërbejnë entuziastëve të sportit dhe kërkuesve të aventurës që duan të dokumentojnë përvojat e tyre emocionuese me video dhe foto me cilësi të lartë.