Fëmijët & Kafshët shtëpiake

Kamera për fëmijë FunCam

FunCam Plus

· Ekran primar 2.4" me ekran të përparmë 1.3".
· Video me rezolucion të lartë 1080P dhe fotografi deri në 44MP
· Xhirime të vazhdueshme, gjuajtje me kohë etj.
· Korniza vizatimore
· Ngjyrat e preferuara

Rrip për kafshë shtëpiake

Rripi përmban një parzmore të fortë me një montim të besueshëm, duke e mbajtur të sigurt kamerën e veprimit në vend. Ky konfigurim minimizon lëvizjen dhe siguron pamje të qëndrueshme, duke ju lejuar të kapni aktivitetet e kafshës suaj me qartësi.

Kamera e veprimit SJ4000 Air

SJ4000 Ajri

· Video 4K/30fps, 2.7K/30fps, 1080P/60fps
· Fotografitë 16MP, 12MP, 8MP, 5MP, 2MP
· Timelapse, modaliteti i makinës, kamera në internet, etj.
· Xhirime me kohë, gjuajtje të vazhdueshme, gjuajtje me interval, etj.
· Lidhje WiFi

C100 Plus

· 4K/30fps, 2K/30fps, 1080P/60fps dhe foto 15MP
· Stabilizimi EIS
· Ekrani vertikal, regjistrimi i ciklit, regjistrimi i shpejtë, modaliteti i makinës, kamera në internet, etj.
· Ngjyrat e preferuara në madhësinë e gishtit
· Lidhje WiFi

Tripod

Tripod

Këmbët fleksibël të trekëmbëshit janë krijuar për t'u përkulur dhe për t'u kapur në sipërfaqe të ndryshme, duke ju mundësuar të vendosni poza të qëndrueshme në terrene të pabarabarta, ta mbështillni atë rreth degëve ose ta lidhni në timon për kënde të gjithanshme filmimi.