Kamera e trupit A10

Kamera më e fuqishme dhe buxhetore e trupit. 

Material i regjistruar, asnjëherë i paqartë

Regjistrimi i videos është i qartë dhe i qetë, duke mos kursyer asnjë detaj me rezolucion me definicion ultra të lartë deri në 1296P. Ideale për oficerë policie, roje sigurie, personel policie apo të tjerë.

Bateri e lëvizshme 2650 mAh

Jetëgjatësia e baterisë 6 orë

Pajisja ka një bateri litium 2650 mAh me kapacitet të lartë dhe efikasitet të lartë. Zgjat për 6 orë regjistrim ultra të gjatë në mënyrë që frymëzimi i regjistrimit të mos ndërpritet më.

Jetëgjatësia e baterisë 6 orë
modaliteti i makinës, kamera personale e trupit

Modaliteti i makinës

Të dyja një aparat fotografik dhe një regjistrues makine

Aktivizoni modalitetin e makinës dhe me kupën e posaçme të thithjes së karikuesit të makinës, mund ta ktheni atë në një regjistrues makine në sekonda. Mund ta përdorni edhe si regjistrues motoçikletash me kompletin e kalërimit.

Vizioni i natës me rreze infra të kuqe

Regjistrim video, ditën dhe natën

Vizioni i natës me rreze infra të kuqe nxjerr fotografi bardh e zi në errësirë, kështu që nuk do të humbisni prova të rëndësishme.

vizion nate infra të kuqe

Drita lazer

Përcaktimi i vendit ku të goditet

Kamera e trupit A50 mund të regjistrojë video të rrugëve në lëvizje. Aktivizo veçorinë GPS në cilësimet për më shumë detaje të vendndodhjes së videos.

Dritë lazer, mini kamera e trupit

Ekran me prekje 2.0″

Ekrani i madh me prekje ju ndihmon të rregulloni me lehtësi cilësimet e kamerës, të bëni foto dhe video dhe rrit produktivitetin.

IP65 I papërshkueshëm nga uji

I papërshkueshëm nga pluhuri dhe i papërshkueshëm nga uji me vlerësim IP65. Edhe në mot me shi ose borë, ai është plotësisht i aftë të përballojë të gjitha llojet e sfidave

IP65 Kamera e trupit të papërshkueshëm nga uji

Kartë memorie 128 GB

Me 128 GB memorie, do të keni mjaft hapësirë për të ruajtur të gjitha videot që regjistroni.

Kamera e trupit të kartës së kujtesës 128 GB

Mbështetje për telekomandën

Përdoruesit mund ta kontrollojnë kamerën duke përdorur telekomandën për të regjistruar, për të bërë fotografi, për të rregulluar këndet, për të luajtur ose për të vendosur në pauzë video dhe më shumë.