Kamera e trupit A30

Kamera e trupit A30

Dizajn modular për misionet më të vështira.

LED

Ndriçimi LED

Video 1080P

Video 1080P

Dizajn modular

Dizajn modular

Fotografitë 12 MP

Fotografitë 12 MP

Sensor Sony

Sensor Sony

Hyrja audio me dy mikrofon

Hyrja audio me dy mikrofon

IP65 + IP64 i papërshkueshëm nga uji

IP65 + IP64

Kapaciteti i baterisë ultra i madh 5800 mAh

Kapaciteti i baterisë ultra i madh 5800 mAh

Qitje e vazhdueshme

Qitje e vazhdueshme

Dalje audio stereo

Dalje audio stereo

1080P/30FPS

Veçoria e rezolucionit 1080P/30FPS e kamerës së trupit A30 ju lejon të regjistroni video me cilësi të lartë duke riprodhuar qartë detajet dhe duke regjistruar pa probleme përmbajtjen vizuale.

Rezolucioni 1080P/30FPS

Jetëgjatësia e baterisë 11 orë

Kamera e trupit A30 përdor një bateri me kapacitet të lartë për të siguruar përdorim të zgjatur. Bateritë me kapacitet të lartë sigurojnë 11 orë qëndrueshmëri, duke përmbushur kërkesat e një mjedisi të zgjatur të zbatimit të ligjit.

Jetëgjatësia e baterisë 11 orë

Ekran me prekje 4.0″

Ekrani me prekje 4.0 inç i A30 ofron një zonë më të gjerë të ekranit. Oficerët e zbatimit të ligjit janë në gjendje të shohin burime të drejtpërdrejta, imazhe dhe video më qartë dhe të lundrojnë nëpër një sërë informacionesh dhe dokumentesh. Qoftë jashtë apo brenda, ekrani i madh me prekje ofron një përvojë të shkëlqyer vizuale.

Ekran me prekje 4.0".

Vizioni i natës me rreze infra të kuqe

Pavarësisht nëse është një natë ose në kushte me dritë të ulët, funksioni i shikimit të natës me rreze infra të kuqe i lejon oficerëve të zbatimit të ligjit të shohin qartë mjedisin dhe objektivat e tyre.

Vizioni i natës me rreze infra të kuqe

Kontrolli i aplikacionit

Me aplikacionin SJCAM Zone, jo vetëm që mund të vendosni parametrat funksionalë të kamerës suaj, por gjithashtu mund të shikoni, shkarkoni, modifikoni dhe ndani punën tuaj në kohë reale.

Kontrolli i aplikacionit

Lloji-C

Ndërfaqja e karikimit Type-C karakterizohet nga shpejtësia e lartë e transmetimit dhe prodhimi i lartë i fuqisë, duke mbështetur karikimin e shpejtë. Krahasuar me portën tradicionale Micro USB, porta Type-C mund të karikojë më shpejt dhe t'u kursejë përdoruesve kohë të çmuar.

Karikimi i tipit C

Lente të veçanta

Lentet e veçanta lejojnë oficerët e zbatimit të ligjit të rregullojnë dhe instalojnë lirshëm lentet sipas nevojave aktuale. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për filmim nga afër, monitorim me kënd të gjerë ose vëzhgim në distanca të gjata, oficerët e zbatimit të ligjit mund të zgjedhin lehtësisht lentet e duhura për të kryer punën.

Lente të veçanta