Legjenda SJ6

E fuqishme dhe e përballueshme!

Video 4K

Video 4K

Fotografitë 16 MP

Fotografitë 16 MP

Wi-Fi 2.4 GHz

2.4 GHz

Regjistrimi i ciklit

Regjistrimi i ciklit

Xhiroskopi me 3 bosht

Xhiroskopi me 3 bosht

4K / 24 FPS

Rezolucioni 4K jep një video më të qartë dhe të gjallë, duke i lejuar përdoruesit të kapin më shumë detaje dhe momente emocionuese.

Korrigjimi i shtrembërimit

SJ6 Legend përdor algoritme dhe softuer të integruar për të kryer korrigjimin e shtrembërimit në imazhet e kapura. Këto algoritme rregullojnë shtrembërimet e lenteve me kënd të gjerë, duke i bërë imazhet më të qarta dhe më të sakta për shfaqje dhe modifikim.

Korrigjimi i shtrembërimit

Ekran me prekje 2.0″

Kamera SJ6 Legend ka një ekran me prekje 2.0". Ky ekran ju lejon të shihni dhe kontrolloni lehtësisht kamerën. Gjithashtu ju mundëson të jeni krijues me idetë tuaja.

30 metra i papërshkueshëm nga uji me kasë

SJ6 Legend përmban 30 metra rezistencë ndaj ujit. E pajisur me një strehë të specializuar të papërshkueshme nga uji, kamera nxjerr foto dhe video të shkëlqyera në mjedise nënujore. Qoftë duke bërë surf, not, zhytje apo eksplorim të thellë të detit, do t'ju shoqërojë për të regjistruar momente të çmuara.

30 metra rezistencë ndaj ujit

Stabilizimi i xhiroskopit me 3 boshte

Strehimi profesional i papërshkueshëm nga uji e pajis atë, duke e bërë atë të papërshkueshëm nga uji 360°. Mbështetni përdorimin e një mjedisi nënujor 30 metra për të regjistruar mrekullitë e botës nënujore.

Kontrolli i aplikacionit

Ju gjithashtu mund të ndani foto dhe video në platforma të ndryshme të mediave sociale. Ndani dhe ndërveproni me miliona fansa të SJCAM në mbarë botën në çdo kohë dhe përcillni bukurinë dhe lumturinë tuaj!

Kontrolli i aplikacionit

Mbështetje për telekomandën

E pajisur me një telekomandë ore me rrip dore, mund të kontrollojë nga distanca kamerën e veprimit. Katër butonat kontrollojnë përkatësisht regjistrimin, shkrepjen, wifi dhe ndërprerësin e kamerës.

Shtyrje kohe

Shtyrje kohe

Kohëzgjatja e kamerës ju lejon të regjistroni kohën që kalon në një mënyrë të veçantë, duke kapur momente të bukura të natyrës dhe njerëzve.

Xhirimi i ngadalësuar

Funksioni i lëvizjes së ngadaltë ju lejon të eksploroni dhe zbuloni më shumë detaje, ndryshime dhe bukuri. Ju sjell një ndjenjë të qetë të ngadalësimit, shikimit më të thellë dhe ndjesisë së kalimit të kohës.

Xhirimi i ngadalësuar

Zëvendësimi i lëvizshëm dhe

Bateritë e rikarikueshme

Bateritë e lëvizshme dhe të ringarkueshme u lejojnë përdoruesve të kamerës ta përdorin atë pa u shqetësuar se bateria vdes. Mund të regjistroni momente të shkëlqyera sportive për më gjatë.

Aksesorë të shumtë

Mënyra të shumta për të luajtur

Mund të kombinohet me aksesorë të ndryshëm si montim, shkop selfie, notues, shirit koke etj., për situata të ndryshme.

aksesorë të ndryshëm

Specifikimet

Model

Legjenda SJ6

Formati i fotos

JPG

Modaliteti i videos

Mënyra normale
Regjistrimi në qark
Shtyrje kohe
Modaliteti i makinës
Regjistrim i ngadalshëm
Regjistrim i shpejtë
Regjistrim + foto

Rezolucioni i fotografisë

16MP, 14MP, 12MP, 10MP, 8MP, 5MP, 3MP

Regjistrimi standard

4K 24 FPS
2K 30 FPS
1080P 60/50/30/25 FPS
720P 120/60/30 FPS
VGA 240 FPS

Modaliteti i fotografisë

Qitje e vetme
Të shtënat e vazhdueshme
Të shtënat me kohë
Qitje e shpejtë
Qitje me intervale

Formati i videos

MP4/MOV

Stabilizimi

Xhiroskop me 3 boshte

Ekrani i pasmë

Kontrolli me prekje 2.0″

Ekrani i përparmë

0,96″

Kodimi i videos

H.264

Kompensimi i ekspozimit

'+-2,0 ~ +-0,3

FOV

166° me korrigjim të shtrembërimit

Balanci i bardhe

Auto/Drita e ditës/Me re/Tungsten/Fluoreshente

Telekomandë

Shitet ndaras

Lloji i Baterisë

Li-jon

Kapaciteti

1000 mAh

Tensioni

3.8v

Energjisë

3.8 Wh

Jetëgjatësia e baterisë

80 minuta (wifi i ndezur) - 110 minuta (wifi i fikur)

Mikrofoni i jashtëm

Mini USB (Shitet veçmas)

Altoparlant i integruar

x 1

Mikrofoni i integruar

x 1

Porta USB

Mini USB

Aplikacioni

ZONA SJCAM

I papërshkueshëm nga uji

30m i papërshkueshëm nga uji me kuti

Dimensionet

60 x 41 x 30 mm

Pesha

82,7 g

Karakteristika te tjera

Webcam, FPV

Lloji i memories

Maksimumi 128 GB micro SD