M3

Mikrofoni i telefonit inteligjent me valë

Çiftoje

I fuqizuar nga algoritmi ynë i optimizuar, M3 fokusohet në mënyrë dinamike në drejtimin e hyrjes audio për të rritur shumë SNR (Raporti i sinjalit ndaj zhurmës), duke pastruar transmetimin audio.

Duke u lidhur me WiFi 2.4 Ghz, nuk do të zhgënjeheni kurrë.

Pavarësisht se sa i madh është shfaqja, pavarësisht se çfarë është në rrugë.

Bërtiteni me një mikrofon të vërtetë

Duke trajtuar tingujt deri në 120dB, M3 është më se i fortë për kulmin e mikrofonit, duke çliruar kohët e pasionit tuaj!

Bërtiteni me një mikrofon të vërtetë

Plug to Use, Shtypni për të filluar

M3 funksionon plotësisht me pajisjet e bazuara në Android dhe IOS 15 ose më lart. Lidheni marrësin e tij përmes portës Type-C (USB 2.0) dhe çiftojeni atë me transmetuesin(ët), është kaq e thjeshtë.

Plug to Use, Shtypni për të filluar

Rimbushje për përdorim gjatë një jave

Çdo transmetues ka një bateri të integruar 140 mAh që zgjat 7 orë dhe kutia e karikimit mund të rikarikojë të dy transmetuesit për 3 herë.

Rimbushje për përdorim gjatë një jave

Merr dhe Shko

Merr dhe Shko

Specifikimet

Dimensioni

51mm*21mm*17mm

Pesha

15 g

Lloji i transmisionit

WiFi 2.4 GHz

Frekuenca e funksionimit

2402-2480 MHz

Frekuenca e audios

20Hz-20Hz

Gama dinamike

90dB

SNR

86dB

Niveli maksimal i presionit të zërit

120dB

Metoda e përputhjes

Auto/Maunual

Maks Distanca e transmetimit

120-500 këmbë

Modaliteti i marrjes së mikrofonit

I gjithëdrejtues

Bateria

Litium

Kapaciteti

140 mAh

Porta e karikimit

Lloji-C

Kohëzgjatja

Përafërsisht 7 orë

Porta e daljes

Prizë 3.5 mm

Pesha neto

30 g

Fuqia e Transmetimit

10dB

Frekuenca e funksionimit

2402-2480M

Lloji i transmisionit

WiFi 2.4 GHz

Modaliteti i marrjes së mikrofonit

I gjithëdrejtues

Fuqia e Transmetimit

10dB

Porta e karikimit

Lloji-C

Pesha neto

12 g

Bateria

Litium

Kapaciteti

950 mAh

Treguesi i fuqisë

25%, 50%, 75%, 100%

Fuqia

5V2A

Porta e karikimit

Lloji-C

Dimensioni

67mm*47mm*67mm