Kamerat më të mira të veprimit për biçikleta dhe motoçikletë

Biçikletë & Motoçikletë

SJ4000 Ekran i dyfishtë

SJ4000 Ekran i dyfishtë

· Ekrani kryesor me prekje 2.0" me ekranin e përparmë 1.3".
· Video 4K/30fps, 2.7K/30fps, 1080P/60fps
· Fotografitë 16MP, 12MP, 8MP, 5MP, 2MP
· FOV 170° ultra e gjerë
· Video vertikale, regjistrim me ciklin, modaliteti i makinës, etj.
· Lidhje WiFi

Montimi i përshtatësit të motoçikletës

Montimi i përshtatësit të motoçikletës

Kapni çdo moment emocionues të aventurave tuaja me motoçikleta me montimin e përshtatësit të kamerës së veprimit. E krijuar posaçërisht për entuziastët e motoçikletave, kjo montim ofron një zgjidhje të sigurt dhe të gjithanshme për të lidhur pa sforcim kamerën tuaj të veprimit, duke u siguruar që të mos humbisni asnjë hap të rrugës së hapur.

Mali i biçikletës

Ngrini aventurat tuaja të biçikletës në lartësi të reja me Kamerën e Veprimit për Bike Mount. E krijuar për çiklistët dhe entuziastët e jashtëm, kjo montim ofron një zgjidhje të sigurt dhe të adaptueshme për të kapur çdo kthesë, kthesë dhe moment emocionues të udhëtimit tuaj, duke i transformuar udhëtimet tuaja të zakonshme me biçikletë në përvoja të jashtëzakonshme kinematografike.

Kompleti i motoçiklizmit

Kompleti i motoçiklizmit

Mbajeni kamerën tuaj të veprimit të ndezur dhe gati për të kapur çdo moment në aventurat tuaja me motoçikleta me SJCAM Motorcycling Kit. I projektuar posaçërisht për kalorës që kërkojnë një zgjidhje të besueshme dhe të përshtatshme me energji elektrike, ky karikues siguron që kamera juaj e veprimit të qëndrojë e ngarkuar dhe ta mbrojë atë nga shiu dhe pluhuri gjatë gjithë udhëtimeve tuaja.

Rrip gjoksi
Rrip gjoksi

Rrip gjoksi

Pavarësisht nëse jeni duke lundruar mbi valë, duke ecur me biçikletë malore nëpër shtigje të thyera ose duke marrë pjesë në ndonjë aktivitet me intensitet të lartë, rripi i gjoksit siguron që kamera juaj të qëndrojë në vend, duke ju dhënë lirinë për t'u fokusuar në aventurën tuaj.